CAZURI DE TRATAMENT CU DIAFITOSAN – rezultate, pareri

Diabetul zaharat poate fi prevenit, iar in cazul in care ne-am imbolnavit de el, poate fi tinut sub control pe toata durata vietii, prin aducerea lui in remisiune. Boala va continua sa existe in organism, dar tinuta sub control nu va duce la complicatiile pe termen lung. Cu diabet se poate trai toata viata, daca stii sa-l stapanesti. Iar totul porneste de la schimbarea stilului de viata:

miscare zilnica si renuntare la sedentarism
scadere in greutate (peste 70% din diabetici sunt si supraponderali)
o alimentatie sanatoasa (cu multe fructe, legume, cruditati in dieta zilnica si cu excluderea sucurilor acidulate si indulcite, a grasimilor de orice natura, a anumitor tipuri de carne, a produselor obtinute prin procesare – zahar, malai, ulei rafinat, orez alb decorticat etc etc)
renuntarea la fumat, alcool si cafea

Tot mai multe studii recente pun accentul pe schimbarea stilului de viata si scaderea in greutate a pacientilor, schimbari care pot duce la reducerea dozelor de medicamente antidiabetice orale sau de insulina prescrise de medicul diabetolog. De ce e important ca acestea sa fie reduse ? Pentru ca aceste medicamente au foarte multe efecte secundare, care difera de la o persoana la alta, afectand dupa o administrare indelungata ficatul, rinichii, inima, colonul, stomacul. Mai mult, aceste medicamente antidiabetice nici macar nu vindeca, ele doar ajuta la scaderea glicemiei. Acest lucru se poate obtine si de la suplimentele alimentare, cu deosebirea ca efectele se vor face simtite intr-o perioada mai lunga de timp decat in urma administrarii de medicamente alopate (al caror rezultat se vede dupa o ora). Insa daca suplimentele alimentare alese de pacient sunt 100% naturale (adica nu au in compozitie compusi chimici precum talcul, stearatul de magneziu sau altele similare), e eliminat un risc pentru sanatate, la care suntem expusi cand luam orice medicament alopat. Suplimentele alimentare cu adevarat naturale, cum e si cazul Diafitosan (ale carui ingrediente detin certificate eco ce dovedesc ca provin din zone in care nu s-au folosit pesticide in procesul de crestere), nu au efecte secundare si nu afecteaza negativ nici un organ, de aici marele sau atu.

Compania noastra, in calitate de producator al Diafitosan, isi propune o transparenta totala cand vine vorba de aprecierea calitatii si efectele produsului de catre clienti. Din acest motiv sfatuim persoanele care incep tratamentul cu produsul nostru si au posibilitatea, sa faca un set de 3 analize, care urmeaza a constitui punctul de referinta al stadiului bolii. Acestea pot fi solicitate telefonic (0728416800), urmand a ne fi ulterior transmise si interpretate de specialistul nostru. La finalizarea tratamentului cu Diafitosan, setul de analize se repeta, in acest fel putand fi observate fara nici un dubiu progresele in tratamentul bolii. Desigur, nu este un lucru obligatoriu, insa daca cineva are o indoiala ca produsul Diafitosan n-ar fi cu adevarat unul eficient, prin efectuarea acestor analize va obtine o confirmare ca urmand acest tratament, starea de sanatate se va imbunatati si glicemia va fi tinuta sub control in mod eficient, rezultatul fiind renuntarea in timp la medicatia alopata (desigur, cu acordul medicului curant).

Inca de la lansarea pe piata a produsului, in toamna lui 2016, unii pacienti au colaborat in vederea urmaririi efectelor Diafitosan de-a lungul tratamentului. Redam mai jos cateva cazuri de persoane care si-au dat acordul sa le prezentam evolutia, lista urmand a fi periodic adaugita. Pentru a proteja confidentialitatea datelor personale, in locul numelor de persoane vom folosi initialele acestora. Mentionam ca toate cazurile prezentate sunt reale, persoanele in cauza putand fi contactate prin intermediul nostru.

CAZUL NR. 1
A.M. – medic din Arad, pre-diabet; a inceput tratamentul cu Diafitosan in ianuarie 2017, cate 2-2-2 capsule, iar dupa 4 luni a redus cantitatea de Diafitosan la 1-1-1 capsule / zi, respectind regimul alimentar.
Starea generala de sanatate este buna, glicemia este tinuta sub control, iar tensiunea de asemenea.

CAZUL NR. 2
B.M. – pensionara, Peciu (Timis), depistata cu diabet din 2011, fiind pe antidiabetice orale (Siofor si Amaril) Din octombrie 2016 urmeaza tratament cu Diafitosan si regim alimentar recomandat de nutritionistul nostru (2-2-2 capsule/zi); a redus Sioforul si Amarilul intrucat avea dureri la rinichi si intepaturi la ficat. Dupa 7 luni de tratament cu Diafitosan si reducerea pastilelor anidiabetice, starea de sanatate e foarte buna; glicemia oscileaza intre 70-150. De asemenea, tensiunea arteriala s-a stabilizat. In prezent administreaza doar Diafitosan, 1 capsula dimineata si 1 capsula seara.

CAZUL NR. 3
S.C. – Craiova, sofer, depistat cu diabet tip 2 din 2014, fiind pe pastile antidiabetice (Januvia si Diaprel). Tratamentul cu Diafitosan (2-2-2 capsule/zi) si respectarea regimului alimentar au inceput din octombrie 2016, fiica dansului avand probleme de vederea (dioptrii 13). Ambii pacienti (tata si fiica) au inceput administrarea de Diafitosan. In prezent (ianuarie 2018), tatal nu mai ia Januvia si Diaprel, iar glicemia este intre 100-130 deoarece nu intotdeauna tine cu strictete regimul alimentar, iar fiica de la dioptrii de 13 a ajuns la dioptrii de 8, fiind consultata de medicul oftamolog, ce a constatat imbunatatirea vederii. Tratamentul cu Diafitosan il continua si in prezent cu 2-2-2 capsule/zi, iar starea de sanatate e buna.

CAZUL NR. 4
B.E.C – Constanta, medic pediatru, depistata cu diabet tip 1 de peste 20 ani, pe insulina 72-58-26ui/zi. Din septembrie 2016 a luat Diafitosan 2-2-2 capsule/zi si respecta regimul alimentar. Efectul hipoglicemiant puternic al Diafitosan a dus concomitent la reducerea dozelor de insulina rapida, lenta si lantus: din oct.2016 a redus cate 2ui de lantus (tot din 30 zile in 30 zile a redus cate 2ui de insulina).
In prezent starea generala de sanatate este buna, fiind foarte multumita de cum decurge tratamentul cu Diafitosan. Este necesara reducerea ui de insulina intrucat se ajunge la hipoglicemie (foarte periculoasa pentru corpul omenesc deoarece poate duce la instalarea comei diabetice). Tratamentul cu Diafitosan este de lunga durata, in cazul diabeticilor dependenti de insulina, cu monitorizarea zilnica a glicemiilor si cu respectarea regimului alimentar.

CAZUL NR. 5
S.L. – Bucuresti, farmacista, pe insulina de peste 10 ani. Din septembrie 2016 e pe tratament cu Diafitosan (2-2-2 capsule/zi), cu respectarea regimului alimentar si administrarea ui de insulina. Din octombrie 2016 a inceput reducerea a cate 2ui la 30 zile, tratamentul cu Diafitosan fiind de lunga durata; se continua si in prezent, glicemia fiind tinuta sub control prin monitorizarea zilnica a valorilor ei. Starea generala de sanatate este buna.